Tämä yö menee bloggaajalta pipariksi. En saa unta, vaikka olen napsinut 3 nukahtamispilleriä. Normaalisti olen simahtanut niistä melko nopsasti, mutta taitaa olla toleranssia jo niihin, eivätkä enää auta.

Voi syynä olla tuleva täysikuukin. Pitäisi näin muistini mukaan olla ihan pian.

Unettomana kun sängyssä pyörii ja lakanat meneee kurttuu, niitä joutuu oikomaan, niin varmasti silloin on uni kadoksissa. Tiedän, että olen väsynyt, mutta psyyke pistää valvomisreaktion päälle. Nykyisin käy liian usein näin. NOusen kolmen kieppeillä puoli tokkurassa ja vituttaa kun vesikauhusta oravaa.

En voi tähän aikaan kunnolla lukeakaan, koska aivoni elävät ihan omaa elämäänsä muistin kanssa. Jos rupean lukemaan, niin hattuunnun entistä enemmän, jollen heti tajua lukemaani. Seuraavana päivänä on luetut kappaleet sitten ihan hepreaa. Näin siis siinä tapauksessa mikäli olen tuo nukahtamispilleri satsin ottanut.

Pakko pitää nyt viikon verran paussia pillereiden syömisessä. Se tarkoittaa jatkuvaa väsymystä ja kärttyisyyttä. Olen niin väsynyt , että tuntuu riskitekijältä lähteä silloin kauppaan! Mutta muukaan ei auta. varokaa siis ostarilla kaikki jonninjoutavat hidastelijat ja muut häiriköt. Ei kannata tulla urputtamaan unettomuudesta kärsivälle keski-ikäiselle naiselle. Suustani saattaa silloin päästä jopa perkeleitäkin pahempia kirouksia.

Tiedän että reilun viikon kuluttua nukun paremmin. Herään öisin ehkä useampaan kertaan, mutta uni on aivan toisenlaista. Aivoni toimivat paremmin aamusta lähtien. Kyllä täytyy myöntää, että nukahtamislääkkeet vaikuttavat jollain lailla muistiin tai ainakin hidastavat muistin käyttöä. Onneksi sen aiheuttamat muistikatkot häviävät ainakin lääkärin mukaan melko pian.

Täytyisi tuohon muistiin ja niihin harmaisiin aivosoluihin suhtautua kunnioittavammin, että pelaavat vielä pitkään.

Väsynyt bloggaaja taitaa keittää kohta kupillisen oikeaa kaakaota ja katsoa kuinka uni sitten tarttuu kaaliin.